Frappant Comedy

Bestel hier direct je kaarten voor Frappant Comedy op 9 november in Theater Dakota. De line-up bestaat uit Jeroen Leenders, Kim Schuddeboom, Felix van den Berg en ik. Meer informatie/overtuiging nodig? Lees hieronder verder.


Frappant Comedy is een comedyshow die ik sinds 2010 organiseer in Den Haag. Per editie staan er vier verschillende comedians (en soms een spoken word artiest) in de line-up met hun beste materiaal, die ik vervolgens aan elkaar praat als de Master of Ceremonie (MC). Bekende en minder bekende namen hebben inmiddels de revue gepasseerd, zoals Peter Pannekoek, Leon van der Zanden, Derek Otte, Bram van der Velde, Rene van Meurs, Samir Fighil en Rayen Panday.

Waarom

De show is geboren uit frustratie. Ik vond het altijd jammer dat er zo weinig standup comedy in Den Haag te vinden was. Zowat alles speelde zich af in Amsterdam. En dat was ook nog eens best ver. Vooruit, het is ook uit luiheid geboren. 

Door Frappant Comedy te organiseren kon ik mijn eigen speelplek creëren én mijn vrienden een leuk avondje bezorgen, waarvan er veel zelden naar het theater gaan. Deze diverse groep kwam op deze manier te weten van fantastische comedians en de comedians stonden op hun beurt voor een van de warmste soorten publiek. Gaandeweg heeft de show een vaste plek gekregen in menig agenda.Farbod Moghaddam Frappant Comedy

 

Waar is het?

Frappant Comedy
Theater Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545 VP
Den Haag